Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю за предаването Арена

...
Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю за предаването Арена
Коментари Харесай

Георги Миланов проговори за новия договор

Футболистът на Левски Георги Миланов даде изявление за предаването " Арена спорт ", в което приказва за бъдещето си на " Герена " и за израстването на тима.
" В Левски има огромно израстване като колектив. Имаме млади момчета и положителни чужденци. Колкото до подписването на нов контракт, това зависи и от двете страни. В момента съм благополучен. Моята първа упоритост беше да се възстановя и да стартира да играя добре, с цел да веселя почитателите. Това е най-важното за мен. Договорът е най-лесното нещо. Не мога да влизам в елементи. Моята работа е на терена, а когато има нещо публично, клубът ще го разгласи. В момента желая да въвеждам голове и да веселя почитателите на Левски. Ще се опитаме да се класираме за Европа. Това е огромната цел. Когато аз пристигнах в клуба, минавахме през доста слаб интервал, само че сега израстваме и по тази причина ще бъда доста благополучен, в случай че се класираме за Европа ", съобщи Миланов.

Халфът е безапелационен, че връзката сред футболистите, треньора Станимир Стоилов и последователите на Левски е най-големият коз за израстването на клуба.

" Важно е да демонстрираме неизменност. В някои от първите дуели не изиграхме съвършени мачове, само че към този момент се вижда едно ядро и успехите започнаха да идват. В момента най-големият коз на Левски е връзката сред футболистите, треньора и почитателите. Ние всички сме едно цяло. Треньорът е задоволително умел и ни вдъхва самочувствие и убеденост. Работим доста, а поддръжката на почитателите ни оказва помощ да се развиваме като тим ", приключи Миланов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР