Футболистът на Лестър Сити - Джеймс Мадисън, отдавна се радва

...
Футболистът на Лестър Сити - Джеймс Мадисън, отдавна се радва
Коментари Харесай

Тотнъм е фаворит за английски национал от Лестър

Футболистът на Лестър Сити - Джеймс Мадисън, от дълго време се радва на интерес от топ клубовете от Висшата лига, а в този момент наподобява, че Тотнъм е любимецът за неговия автограф. „ Шпорите “ също научиха и евентуалната цена на британския национал.

The Telegraph оповестява, че до момента в който Нюкасъл също се интересува от трансфер на Мадисън, Тотнъм е този, който води в конкуренцията. Твърди се също, че Лестър е сложил цена от 50 милиона паунда на своя състезател, солидна сума, като се има поради, че договорът на 27-годишния халф изтича през лятото на 2024-а година.

Нюкасъл насочи две предложения за британския национал предишното лято, само че и двете бяха отхвърлени от „ лисиците “. Лондончани пък ще търсят укрепване в средата на терена, защото не съумяха да заменят сполучливо някогашния си плеймейкър Кристиан Ериксен, когато той напусна за Интер преди три години.

Мадисън е обсъждан като решение за проблемите на Тотнъм. Той има девет гола и шест асистенции до момента през тази акция. Вероятно Мадисън ще желае да напусне сегашния си клуб през лятото, макар че се любува на сполучлив интервал на „ Кинг Пауър Стейдиъм “, защото Лестър сега се намира в зоната на изпадащите.

Откакто се причисли от Норич за през юли 2018-а година, Мадисън има 54 гола и 38 асистенции в 194 мача за „ лисиците “, спечелвайки ФА Къп през 2021-а година. Сега обаче, до момента в който Лестър Сити се бори за оцеляването си във Висшата лига, Мадисън евентуално ще търси ново предизвикателство и, в случай че Лестър изпадне в Чемпиъншип, цената му ще падне.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР