Футболистът на Челси Хаким Зиеш е готов да приеме намаление

...
Футболистът на Челси Хаким Зиеш е готов да приеме намаление
Коментари Харесай

Зиеш готов да намали заплатата си, за да отиде в Милан

Футболистът на Челси Хаким Зиеш е подготвен да одобри понижение на заплатата си, с цел да премине в италианския първенец Милан. 29-годишното крило има предпочитание да напусне „ сините “ преди края на трансферния прозорец, а „ росонерите “ са мощно свързвани през цялото лято с мароканеца, само че след привличането на Шарл Де Кеталер, се появиха подозрения по отношение на прехвърлянето на Зиеш.

Желанието на Зиех да понижи заплатите си обаче значи, че от Милан в този момент ще създадат предложение към Челси, твърди „ Calciomercato “. Мароканското крило печели към 100 000 паунда на седмица на „ Стамфорд Бридж4, само че ще е склонен да взима по-малко, с цел да си обезпечи трансфер.

Смята се, че отборът от „ Сан Сиро “ желае да вземе чартърен Зиеш, с опцията да го закупи за непрекъснато следващата година. Въпреки това се счита, че Челси желае Милан да има задължението да купи Зиеш, в случай че той бъде даден чартърен. „ Росонерите “ обаче не са подготвени да включат уговорка за наложителното му откупуване.

Тази пречка значи, че бъдещето на Зиеш е малко евентуално да бъде позволено до края на трансферния прозорец. Твърди се, че Милан е подготвен да изчака до тогава, надявайки се, че в Челси ще одобряват офертата от италианците.

Мароканецът започва в единствено 14 мача от Висшата лига през предишния сезон, а идването на Рахийм Стърлинг това лято единствено ще ограничи в допълнение времето му за игра. Той остана неизползвана запас при успеха на Челси с 1:0 против Евертън предходната събота.

Hakim Ziyech is reportedly willing to take a pay cut in order to join AC Milan from Chelsea this summer
— The Sun - Chelsea (@SunChelsea)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР