Футболистът на Бордо Самуел Калу, който припадна на терена по

...
Футболистът на Бордо Самуел Калу, който припадна на терена по
Коментари Харесай

Радостна новина от Франция, Калу няма сърдечни проблеми

Футболистът на Бордо Самуел Калу, който припадна на терена по време на срещата с Олимпик Марсилия през уикенда, е добре и няма проблеми със сърцето, оповестиха от клуба му, откакто получиха резултатите от тестванията в болничното заведение.

"Повече боязън, в сравнение с действителни проблеми за Самуел и можем да кажем, че нашият нигерийски футболист е подготвен и ще тренира наедно с останалите в сряда. Всички спомагателни проби бяха направени в понеделник и вторник, той престоя един ден повече в болничното заведение, с цел да се види дали няма да има следващи проблеми. Така че е част и от проектите ни за мача с Анже в идващия кръг ", се споделя в известието на клуба.

Калу припадна в 6-ата минута на мача, след което се изправи и опита да играе в мача, само че в 14-ата трябваше да бъде сменен, защото безусловно беше тотално отпаднал.

Оказа се, че слънцето и високите температури са му повлияли по-силно, в сравнение с останалите играчи.

Срещата приключи 2:2, откакто Бордо изоставаше с 0:2 до почивката. Това беше и първа точка за тима, който през този сезон е воден от някогашния селекзионер на Швейцария Владимир Петкович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР