Футболистът на Арсенал Кай Хаверц е пълен с увереност и

...
Футболистът на Арсенал Кай Хаверц е пълен с увереност и
Коментари Харесай

Артета за Хаверц: Той е обичан и уважаван в Арсенал

Футболистът на Арсенал Кай Хаверц е цялостен с убеденост и се любува на престоя си в клуба, увери мениджърът на " артилеристите " Микел Артета на конференцията преди утрешното домакинство на Уулвърхемптън във Висшата лига.

Германският национал Хаверц бе притеглен от Челси за 65 милиона паунда, като имаше усложнения с физическата си форма в първите няколко месеца от сезона. Той обаче осъществя два гола в последните си два мача за Арсенал, в това число победното попадение против Брентфорд преди седмица.

" Всичко стартира да си идва по местата. Той правеше доста верни неща и продължава да го прави, а в този момент явно бе сполучлив и пред гола ", сподели Артета.

" Кай е доста положителен и оказва положително въздействие на съотборниците си, тъй че явно увереността му пораства. Когато се чувстваш обичан и почитан, тогава всичко е много по-лесно. Енергията ти е по-добра, както и езикът на тялото, тъй че мисля, че тъкмо по този начин се усеща той в последните няколко дни ", добави испанският треньор на Арсенал.

Лондончани водят във краткотрайното класиране във Висшата лига с 30 точки, на една пред втория Манчестър Сити.

" Ще бъдем изцяло съсредоточени върху това, което би трябвало да създадем, с цел да спечелим мача. Можем да направляваме само това, което зависи от нас. Гладни сме за триумф пред нашите почитатели и желаеме да спечелим мача. Уулвърхемптън има доста качества. Резултатите им не са инцидентни, а те се показват доста добре, изключително против топ тимовете " сподели още Микел Артета.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР