Футболистът Димитър Бербатов обяви, че вижда бъдещето си в управлението

...
Футболистът Димитър Бербатов обяви, че вижда бъдещето си в управлението
Коментари Харесай

Бербатов се кани да стане шеф на БФС или министър

Футболистът Димитър Бербатов разгласи, че вижда бъдещето си в ръководството на спорта. Изявлението му пристигна откакто получи през днешния ден дипломата си по " Спортен мениджмънт " от Националната спортна академия.
" Аз с тази тапия мога да бъда управленец. Дали мога да застана отпред на БФС? Да, мога да го направя, само че мога да бъда и министър, нали. Трябва да се целим високо, само че всичко ще пристигна с времето си. Обичам редом да върша всички неща, а следващата година ще съм на 37 години, тъй че би трябвало да се възнамерявам. Моята тапия ще ми помогне, в случай че реша да се занимавам с ръководство ", сподели Бербатов, на който следва да играе в индийския „ Керала Бластърс ”.
" Засега ще не преставам да играя футбол, отивам в Индия и желая да оправдая упованията на всички хора. Два пъти тимът губи край, само че се надявам на третия път да има шанс и аз да оказа помощ. Вече даже не се виждам като нападател, повече ме влече да съм халф, да давам изява на младите момчета, да ги чакат за изявленията. Моето време мина, отивам да разпространяваме футбола ", съобщи той.
На 20 септември (сряда) Бербатов ще вземе присъединяване в в шоу мача на Христо Стоичков и дрийм отбора на " Барселона " в Стара Загора. Двубоят е с начален час 19:00 и ще бъде излъчен директно по bTV Action.
" Със сигурност няма да е мач на равнище Шампионска лига, само че ще е нещо хубаво. Да се забележим с хора, с които сме играли, и да има хора, както беше на моя мач и на неговия (юбилеят на Христо Стоичков – бел. ред.) ”, разяснява Бербо.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР