Футболистът Алек от Фермата“ се опитва да загърби славата си

...
Футболистът Алек от Фермата“ се опитва да загърби славата си
Коментари Харесай

Алек От „фермата“ Бил Гадже На Чалга Певица

Футболистът Алек от „ Фермата “ се пробва да загърби славата си на професионален сваляч откогато е в хитовото риалити на bTV и не стопира да показва какъв брой сериозна е любовта му към гимнастичката Валерия.

Романът му с нея обаче разрушава сърца на някогашни и сегашни последователки, а нощес гимнастичката се опита да го “продаде ” със видео послание. „ Мил, грижлив, в случай че ви е скучно – можете да му разглеждате татуираното тяло с часове, прави баница. Ако сте фолкпевица – ще сте топ! “, пошегува се Валерия с влюбения до полуда Алек.
Оказва се, че класическата композиция – фолкпевица с футболист, е била по-печеливша за Алек от също общоприетата – гимнастичка с футболист. Преди няколко години спортистът е градил съществени проекти с някогашната си другарка – фолкпевицата от „ Диапазон Рекърдс “ Славена.

Романът им траял към година, след което спортистът бил сменен в леглото от вратарят на Ботев Пловдив Славчо Тошев. Алек не се пестял откъм внимание и жестове към певицата. Не пропущал да я изненада с цветя, сантиментална вечеря и даже екскурзия в Дубай. А самата Славена не един път се е хвалила какъв брой добре се усеща с гаджето си, с което си взели и куче, с цел да упражняват по какъв начин се оправят с развъждането на трети в фамилията.

Суетният футболист даже се снима в клипа към парчето й „ Удари отляво “. Ролята му във видеото се доближавала доста до тази в живота – футболистът го играе оборотен сваляч, заловен в невярност. След края на връзката му със Славена, слуховете го пратиха в леглото на друга фолкпевица – Емануела и то при започване на тази година. Дали двамата имат връзка по този начин и не стана ясно, само че футболистът продаваше жилището й посредством своята компания за недвижими парцели, с която се занимава откакто спрял спортната си кариера.

Алек обаче си откри майстора в лицето на оправната гимнастичка от Стара Загора Валерия, която се оказа най-желаната жена в района. За нея се знае, че има мистериозно гадже, което заема значим публичен пост. Макар че й изпрати любовно обръщение във фермата, тайнственият мъж не желае да се демонстрира с младата гимнастичка в обществото. За разлика от него Алек няма никакъв проблем с демонстрациите на обич пред камери и с удоволствие би взел участие в светския живот с Валерия.

Футболистът разяснява връзките си със Славена преди повече от година пред Secret.bg:

АЛЕК МАНОЛОВ: СЪСИПАХА ЦСКА, ВЗИМАЙКИ ЧУЖДЕНЦИ, ЗА ДА СЕДЯТ Пожарна охрана СКАМЕЙКИТЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР