Футболен клуб Челси обяви, че ще търси промени в лиценза,

...
Футболен клуб Челси обяви, че ще търси промени в лиценза,
Коментари Харесай

Челси ще инициира дискусии с правителството на Великобритания

Футболен клуб Челси разгласи, че ще търси промени в лиценза, под който ще би трябвало да оперира в бъдеще време след глобите за притежателя Роман Абрамович.

По-рано през днешния ден всички притежавани компании и парцели на Абрамович бяха запорирани, което направи възможната продажба на Челси на процедура невъзможна. Клубът е получил спомагателен лиценз да продължи да се състезава както и до момента, само че няма да може да продава билети и артикули от маркетинговия бранш.

„ Ще проведем днешните си срещи на мъжкия и женския състав против Норич и Уест Хям, а също по този начин имаме намерение да предизвикваме полемики с държавното управление по повод обсега на лиценза. Това включва търсене на позволение за промени, с цел да може клубът да работи допустимо най-нормално “, се споделя в изказването, оповестено на формалния уебсайт на Челси.

От клуба потвърдиха, че са известени за наложените на Абрамович наказания от английското държавно управление.

„ Ще потърсим и насоки от държавното управление за въздействието на тези ограничения върху Благотворителната фондация на Челси и скъпата й работа в нашата общественост. Ще дадем спомагателни детайлности в подобаващ миг “, прибавиха от лагера на „ сините “ от Лондон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР