Футболен клуб Бригада“ от Димитровград са големите победители в Първенството

...
Футболен клуб Бригада“ от Димитровград са големите победители в Първенството
Коментари Харесай

ФК „Бригада“ от Димитровград спечелиха Първенството на Свежите супергерои в Пловдив

Футболен клуб „ Бригада “ от Димитровград са огромните спечелили в Първенството на Свежите супергерои в Пловдив. Те завоюваха успеха след забележителна игра и справедливо завоюваха първото място в шампионата всред 7 други тима, които участваха в Първенството. Освен Купата на шампионата, ФК „ Бригада “ получиха и 100 кг. плодове и зеленчуци, обезпечени от Kaufland България. Павлин Златков от тима на ФК „ Бригада “ се отличи с извънреден гений и завоюва две самостоятелни награди – за голмайстор със своите 15 вкарани гола по време на шампионата, както и за най-полезен състезател за тима си. Алекс Димитров пък справедливо сграбчи статуетката за вратар с минимум пропуснати голове. 

В пловдивското издание на Първенството на Свежите супергерои се включиха над 80 деца на възраст 7 и 8 години от 8 тима, идващи от 5 града в страната – Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Асеновград и Димитровград. На второ място с достойното си показване се класираха ФК „ ВЕЛД “ от гр. Пловдив, третото място завоюваха ФК „ Кърджали “, а четвърти станаха ФК „ Шипка Старс “ от Асеновград.  



Организаторите на Първенството на Свежите супергерои раздадоха доста награди на участниците. Всички деца, които се включиха в шампионата, получиха персонална грамота за интензивно присъединяване. Гост на шампионата беше Янко Ангелов - притежател на Купата на България със състава на „ Локомотив Пловдив “. Той връчи на спечелилите Купата в Първенството на Свежите  супергерои и медалите на най-хубавите три тима.  

Последният шампионат от Първенството на свежите супергерои ще се състои в Бургас на 10 юли, събота, на паркинга на хипермаркет Kaufland в жк. Славейков (бул. Янко Комитов 8), като и там уредниците чакат тимове както от Бургас, по този начин и от района.

Първенството на Свежите супергерои се провежда от Kaufland България в партньорство с Национална мрежа за децата. В него вземат участие деца, родени през  2013 и 2014 година, които членуват в проведени детско-юношески школи, възпитаници, проведени в учебни тимове, училищен и средношколски школи, обединени детски комплекси. С самодейността Kaufland цели да разпространява дейния метод на живот измежду подрастващите и да насърчи потреблението на плодове и зеленчуци измежду децата. В рамките на Първенството на Свежите супергерои Национална мрежа за децата слагат акцент и върху месечното дарителство в поддръжка на благосъстоянието на децата в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР