Футболът определено не това, което беше преди 10 или 15

...
Футболът определено не това, което беше преди 10 или 15
Коментари Харесай

Мара Гомес е първата трансджендър жена в аржентинския фубтол

Футболът несъмнено не това, което беше преди 10 или 15 години да вземем за пример. Доста е изменен за положително или пък за неприятно.
 Диего Марадона и за какво е носел два часовника
Защо Диего Марадона носеше два часовника

Спомен за една легенда

Парите се трансфораха в движеща мощ за това къде един футболист желае да играе, като са малко на брой тези, които ги подценяват, а го карат по старомодния метод и слушат сърцето си.

Но пък се промени в някои позитивни аспекти, като дамите в най-популярния спорт към този момент са в действителност доста и им се обръща доста по-голямо внимание. Получава се едно многообразие, което е доста типично за века, в който живеем.

Има и новости, като това трансджендър жена да играе професионален футбол. Точно подобен е казусът с Мара Гомес , която направи дебюта си в аржентинското женско състезание.
 Паула Депенa, Диего Марадона и за какво футболистката отхвърли да уважи паметта на аржентинеца
Футболистката, която отхвърли да уважи Диего Марадона

Жена с правила, които не се свени да отстоява

23-годишната нападателка на Вила Сан Карлос взе присъединяване в успеха със 7:1 над тима на Ланус. По този метод Мара се трансформира в първата трансджендър жена, която взе участие във футболен мач в Аржентина.

Участието ѝ е било утвърдено от Аржентинската футболна асоциация. Пред ESPN Мара Гомес споделя, че когато е почнала да тренира футбол, го е приемала като терапия, когато е страдала душевен поради дискриминирането по отношение на нея и в никакъв случай не си е мислила, че някой ден ще взе участие на професионално ниво.
 Елън Пейдж, Елиът Пейдж и признанието, че актрисата е трансджендър мъж
Актрисата Елън Пейдж разгласи, че е трансджендър мъж

Една огромна стъпка към персоналното благополучие

" Преди няколко години за сходно нещо не беше допустимо да се приказва даже, само че в този момент откриваме нови пътища. Това е едно огромно достижение. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР