Фулъм измъкна реми от Челси на Стамфорд Бридж“ в дербито

...
Фулъм измъкна реми от Челси на Стамфорд Бридж“ в дербито
Коментари Харесай

Фулъм спря Челси и остана пред сините в класирането

Фулъм измъкна реми от Челси на „ Стамфорд Бридж “ в дербито на Западен Лондон. Така котиджърс останаха пред сините в класирането. Фулъм има 32 точки, Челси – 30, само че и мач по-малко.

дебютира за Челси, само че не съумя да изведе отбора до втора победа през 2023-ата. Аржентинецът беше най-хубавият на терена през първото полувреме. Осезаемо обаче се усещаше липсвата на характерен централен нападател, тъй като това е роля, което не е подобаваща за Кай Хаверц. Той беше покрай попадение преди почивката, само че уцели гредата, а след това топката беше изчистена от голлинията.

. Вторият от тях беше най-хубавата опция за Челси за гол. Дебютиралият Давид Фофана проби, заобиколи вратаря и стреля, само че Тим Рийд мазета пред голлинията. Фофана стана 32-ят състезател, появил се за отбора във Висшата лига този сезон. Това е подравнен клубен връх – толкоз играчи сините употребяват и в първия сезон на Висшата лига (1992/93).

В добавеното време Фулъм имаше непълен късмет да завоюва, само че Жоао Палиня би в навън. После и Рахийм Стърлинг беше покрай гол за домакините, само че Бернд Лено мазета.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР