Фройд нарича женската сексуалност тъмния континент. Е, ако това е

...
Фройд нарича женската сексуалност тъмния континент. Е, ако това е
Коментари Харесай

7 неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Фройд назовава женската половост " тъмния континент ". Е, в случай че това е правилно, мъжката половост може да се квалифицира като тъмната планета.

Спалнята е една от огромните подиуми на мъжката игра, тъй че това, което виждате по малкия екран или чувате от тях самите, нормално е роля, а не действителността.

Ето 7 " разкриващи " обстоятелството, взети непосредствено от мъже и специалисти, които може да желаете да знаете.

1. Ние отговаряме на похвали.

Мъжете не се разграничават от дамите, когато става дума за комплиментите като катализатори на полово доверие.Тази хвалба може да бъде направена, преди да стигнем до спалнята ( да ни кажете какъв брой сме блестящи) и по-късно (да ни кажете какъв брой добре изглеждаме голи).

Освен тези неща, мъжете се тревожат за размера (на някои измерими органи), косата им (или неналичието й) и други качества. Опитайте се да бъдете в допълнение утвърждаващи във връзка с тези чувствителни въпроси.

2. Ние се опасяваме от фамилиарност...

... Но не заради повода, която си мислите! Проучванията демонстрират, че момчетата са по-привързани, даже по-изразителни от девойките, до момента в който не доближат учебна възраст. По това време стартират обществени репресии - с думи, мисли, усеща - и нашето предпочитание за човешки контакт отива по дяволите. Така че, това предпочитание за фамилиарност става табу, и опцията за фамилиарност може да ужасява мъжете - не тъй като ги нервира, а тъй като осъзнаваме какъв брой обезверено я търсим.

Какво би трябвало да направи една жена? Първо, разберете, че прибързаното оттегляне след секс от вашия човек може да е обвързвано със личния му потрес, какъв брой доста желае връзка с вас (и какъв брой доста въпреки това я отхвърля в живота по принцип). След това се оттеглете малко сама. Това му дава време да види, че неговите момчешки привички в действителност са изцяло мъжествени.

3. Ние ценим секса поради секса.

Като приказваме за интимността, от време на време малко " импровизиран секс " е вярното лекарство. Според доктор Джо Корт, психотерапевт и сексолог, " мъжете желаят техните съпруги да се любуват на суровия секс, освен да го понасят или да го одобряват персонално. " За мъжете не става дума за доминиране над дамата, а за нейното пленяване. Понякога се пробвайте да го оставите да ви развращава.

4. Ние не сме единствено нашия... нали знаете.

Пенисът поема цялата преса и популярност, само че мъжете имат " доста ерогенни зони ", споделя психологът Мелоди Шаефер. " Мъжете са склонни да не поправят дамите, тъй като се опасяват, че дамите ще се затворят и въобще няма да ги допрян, само че има доста места, които дамата би трябвало да допре. " Като гърдите, вътрешната част на бедрата и лицето.

Съществуват и две други основни области: Лекото захващане или притискане на тестисите на мъжа може да бъде същински завой, защото съчетава контрола с освобождението. Също по този начин, стимулирането на перинеума, зоната сред скротума и ануса, ще усили удоволствието по време на оралния секс.

5. Ние насърчаваме фантазиите.

" Мъжете желаят да споделят своите мечти, само че се тормозят, че техните съпруги ще ги засрамят или ще ги съдят ", споделя доктор Корт. По същия метод, доктор Шаефер оповестява, че мъжете желаят дамите да разкрият своето въображение. Искате ли да се отворите за тези благоприятни условия?

Опитайте да извършите игра от тях. Първо, и най-важното, обещайте да не преценявате и съдите другия. След това напишете личен сюжети, които ви е изкушавал и го поставете в кутия. (един или повече)

Когато станете интимни с колегата си, изберете един и го приложете.Ако и двамата се чувствате удобно, направете си фотография. Ако не, попитайте другия дали е харесал тази фикция.

6. Харесва ни, когато говорите.

Говоренето по време на секс подтиква освен това от слуха ни. Какъв тип диалог? Мръсни думи, хвалебствия и указания са много положително начало.
Колкото и необичайно да звучи, думите на дамата могат да накарат един мъж да се усеща толкоз мощен и неустрашим като римски гладиатор, даже в случай че той е крайградски банкер.

7. Нуждаем се от вашата почтеност.

Сексът може да реши напрежението на една връзка, само че също по този начин може и да провокира стрес. Ако се оплакваме от неналичието на секс (или от осъществяването на избрани неща единствено на рождения ни ден), това може би това разкрива съществени проблеми, които стоят в основата на това недоволство.

Трябва да ни просветлите. Мъжкото его постоянно е обвързвано със секса, по тази причина е елементарно да определим проблемите в спалнята като женско равнодушие, а не като въпроси, в които имаме присъединяване. Избягването на тези проблеми обаче единствено затвърждава неразбираемото възприятие и разочарованията и у двете страни./beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР