Фронтменът на U2 Боно изпълни първата си нова песен от

...
Фронтменът на U2 Боно изпълни първата си нова песен от
Коментари Харесай

Боно посвети песен на хората под карантина и медиците, които се борят с коронавируса

Фронтменът на U2 Боно извърши първата си нова ария от 2017 година - композицията е въодушевена от карантината на италианците поради пандемията от новия ковид.

Той разгласява новата си ария " Let Your Love Be Known " в Инстаграм профила на рок групата с обръщение:

" За италианците, които я вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който този ден на Свети Патрик е натясно у дома, само че към момента пее. За лекарите, медицинските сестри и грижещите се на първа линия, пеем за вас.
Италианците пеят от прозорците си за покачване на духа по време на карантината (ВИДЕО) Невероятният миг беше сниман в Сиена и Неапол
Във видеото, снимано в дома на Боно в Дъблин, той споделя, че е написал песента " Let Your Love Be Known " час преди да я разгласява и да я извърши соло на пиано.



Лириките на песента показват усещанията на Боно от притихналия и необитаем Дъблин, а чувството е за изолираност и боязън на фона на пандемия от ковид SARS CoV-2.Но въодушевен от карантината на италианците, които все пак пеят от балконите си, Боно също запява:

Не можеш да докосваш,

Но можеш да пееш

Над покривите

Пей ми по телефона

Пей и ми обещай, че няма да спреш

Пей и в никакъв случай няма да си самичък.
Парадите по случай Деня на Свети Патрик бяха анулирани поради пандемията В Дъблин, Белфаст, Ню Йорк и редица други градове обилните празненства няма да се състоят
Боно пусна песента в Деня на Свети Патрик, като празненствата в Ирландия и в целия свят бяха анулирани поради разпооредбите за обществено разграничаване.

Вижте целия текст на новата ария на Боно в Ladyzone.bg.
Боно от U2 посвети ария на хората под карантина и медиците, борещи се с ковид (ВИДЕО) "За италианците, които я вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който този ден на Свети Патрик е натясно у дома, само че към момента пее. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР