Фронтменът на U2 Боно и актьорите Пенелопе Крус и Дейвид

...
Фронтменът на U2 Боно и актьорите Пенелопе Крус и Дейвид
Коментари Харесай

Знаменитости озвучават анимационни герои в „Пандемика“

Фронтменът на U2 Боно и актьорите Пенелопе Крус и Дейвид Ойелово са измежду звездите от света на шоубизнеса, озвучаващи персонажи в анимационна поредност, чиято цел е да насочи публичното внимание към нуждата от световен достъп до ваксини в битката против коронавирусната пандемия, съобщи Асошиейтед прес.

Поредицата от седем епизода, озаглавена " Пандемика ", включва също персонажи, които приказват с гласовете на Кумаил Нанджиани, Данай Гурира, Майкъл Шийн, Фийби Робинсън, Уанда Сайкс. Първият епизод е с присъединяване на Нанджиани, Робинсън и Мег Донъли.

" Рисуваният свят на " Пандемика " съживява елементарна истина - че мястото, на което живеете, не би трябвало да е определящо за това дали ще получите тези животоспасяващи инжекции ", споделя Боно, който е съосновател на организацията ONE (Уан), фокусирана върху световното здраве и битката с бедността.

Поредицата " Пандемика " е част от акцията на организацията, призоваваща за световен отговор на коронавирусната пандемия.

" Докато доста от нас към момента чакат своя ред, е належащо да се ангажираме и да се уверим, че милиарди хора по света няма да останат зад чертата. Това е вярното нещо и явно е единственият излаз от пандемията за всички нас. Ако имунизацията не е на всички места, пандемията няма да отиде на никое място ", добавя фронтменът на U2.

Пенелопе Крус на собствен ред декларира, че желае всички, които гледат анимационния сериал, да " изразят гласно мнението си и да подхващат дейности ", с цел да подсигуряват, че никой няма да бъде зарязан. " Пандемика " е безапелационна илюстрация на неравенството по света ", споделя актрисата.

Всички епизоди ще бъдат налични на уеб страницата на организацията ONE и в канала на акцията в YouTube. Епизодите ще бъдат пуснати в няколко страни, в това число Съединени американски щати, Канада, Нигерия, Южна Африка, Сенегал, Франция, Германия, Испания, Италия и Нидерландия.

" Всички сме в капан в " Пандемика ", само че единствено някои могат да се измъкнат. Този вирус процъфтява върху неравенството и сега милиарди хора по света виждат обещанието за ваксина, само че не и опцията да я получат. Трябва да се задействаме и да създадем нужното, с цел да сложим завършек на тази пандемия за всички, на всички места ", споделя Дейвид Ойелово.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР