Фронтменът на Ролинг стоунс, който е вече на 74 години,

...
Фронтменът на Ролинг стоунс, който е вече на 74 години,
Коментари Харесай

Изби Ни Централно! Какво Му Пука, Че Е На 74, В България Е Идол! Новата Му Е Само На 22 И Се Разбиват! Снимки!

Фронтменът на " Ролинг стоунс ", който е към този момент на 74 години, се е срещнал няколко пъти с Нур, до момента в който групата е била в Париж за турнето " No Filter " при започване на месеца.

Едната вечер водач е откарал брюнетката от жилището на Мик Джагър до хотела й на идващия ден. Последвали са още няколко сходни срещи и вечери в елитни заведения за хранене. Нур е гледала концерта на " Ролинг стоунс ", а на идващия ден Мик Джагър е отишъл в хотела ѝ.

" Мик е все същият именит чаровник, само че даже музикантите от групата се изненадаха толкоз млада и красива жена като Нур да пристигна в Париж, с цел да се види с него. И двамата са неангажирани и наподобява добре се забавляват " - сподели неназован източник пред в. " Сън ".

Мик Джагър не е имал връзка, откогато се раздели с балерината Мелани Хамрик, която роди осмото му дете - 10-месечния Девро.

" Мик не демонстрира никакви признаци да забави темпото. Той несъмнено още има този искра в очите и присъщата усмивка - продължи същият източник. - Нур е доста уверена и добре образована, тъй че тя се вписваше добре на всички елегантни места, където двамата ходеха ".

Продуцентът Брет Ратнър е срещнал Нур и Мик Джагър
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР