Фронтменът на Godsmack Съли Ърна направи специално обръщение към българските

...
Фронтменът на Godsmack Съли Ърна направи специално обръщение към българските
Коментари Харесай

Съли Ърна: Обикнах България

Фронтменът на Godsmack Съли Ърна направи особено послание към българските си почитатели, като записа малко видео от родния си град в Масачузетс.

Повод за клипа бе книгата му „ Пътищата, които избираме “, в която той разказва първите 30 години от живота му и която към този момент е налична на пазара у нас. „ Разбирам, че към този момент тя може да бъде открита в България – страна, която обикнах извънредно доста с времето. Нямам самообладание да се забележим през март! “, сподели Ърна.

Музикантите от Godsmack трябваше да се качат на сцената в „ Арена Армеец “ на 27 ноември. Концертът обаче беше анулиран поради гибел в фамилията на китариста Тони Ромбола. Вместо това, групата ще взриви най-голямата зала у нас на 30 март. Тогава и Ърна ще получи опцията да показа персонално биографичното си томче. „ Животът на Съли е необикновен. Дори заслужава да бъде екранизиран.

Той изкарва тежко детство и брутално юношество. Интересното при Съли е, че той е роден в Съединени американски щати, само че е 100% италианец. Има една глава от книгата, която е напълно отдадена на Италия – за това кое го връща там ", разкрива Елена Розберг, която е създател на българския превод на „ Пътищата, които избираме “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР