frognews.bgБойко Борисов поиска оставката на Цветан Цветанов, за да спаси

...
frognews.bgБойко Борисов поиска оставката на Цветан Цветанов, за да спаси
Коментари Харесай

Проф. Михаил Мирчев: Борисов поиска оставката на Цветанов, за да спаси себе си

frognews.bg

Бойко Борисов изиска оставката на Цветан Цветанов, с цел да избави себе си, ГЕРБ и властта си. Не са дават елементарно 15 оставки на висши държавници по линия на ГЕРБ, като мотив за това бе самият Цветанов и неговите далавери. Това съобщи пред Фрогнюз социологът проф. Михаил Мирчев.

Напрежението сред Бойко Борисов и Цветан Цветанов е от 2013 година Говореше се тогава, че министър председателят побърза да си подаде оставката, с цел да пресече упоритостите на Цветанов да оглави партията. Оттогава Цветанов се усеща доста мощен организационно и във финансов проект от позиция на мощната му връзка с Централното разследващо ръководство. Той беше и вторият представител на ГЕРБ посредством Народното събрание.



Цветанов се почувства толкоз мощен, че Борисов се почувства застрашен да не бъде преместен. Решението за отстраняването на Цветанов обаче не пристигна единствено поради свадите с жилищата. Чашата преля заради уязвимия метод, по който сякаш ГЕРБ завоюва евроизборите - посредством над 100 000 купени ромски гласа и всеобщото разбиране, че ЦИК въртя някаква имитация въз основа на 5 % от гласовете.



Цветанов ще се изкуши да проговори за връзките си с Борисов, само че няма да посмее. Първо ще му бъдат вързани ръцете, след това устата и може да му се случи нещо по-лошо. Добре знае жестоката страна на Борисов, тъй че няма да рискува да се опари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР