Фрог припомня, че днес по-рано бяха в държавни предприятия. Това

...
Фрог припомня, че днес по-рано бяха в държавни предприятия. Това
Коментари Харесай

Уволеният шеф от ЮЦДП ще завежда дело срещу МЗХ

Фрог напомня, че през днешния ден по-рано бяха в държавни предприятия. Това е станало с протоколно решение на министъра на земеделието, храните и горите проф. доктор Христо Бозуков.

Инженерът възнамерява да заведе дело против Министерство на земеделието, храните и горите и да стачкува освобождението си.

„ Смятам да повеждам дело, тъй като се имам за сполучлив шеф за тези години. Винаги съм бил преди всичко в страната. Финансово предприятието е доста добре обезпечено. Винаги съм изпълнявал, дори съм преизпълнявал икономическите индикатори. Нямаме нарушавания. Одити когато са минавали, всичко е било сполучливо. Не мога да си обясня по какъв начин за месец и половина, откогато съм с нов контракт, станах некадърен, откакто от 11 години съм управлявал предприятието и то е било №1. Няма логичност. Спечелих конкурс, който не беше по никакъв начин елементарна работа. Три пъти съм се явявал. Първо по документи, вторият беше писмен - за ръководство на предприятието в изискванията на финансово икономическа рецесия. Последният беше устно препитване. Конкурсът беше извършен по отношение на условията на Закона за обществените предприятия. Много хора разясниха, че е извършен в „ 12 без 5 “, само че ние знаехме, че състезанията предстоят, просто се забавиха поради пандемията. На състезанието имаше още един претендент, само че той не се яви на третия стадий “, добави Арабаджиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР