Фризьорка от град Ла Коруня в Северозападна Испания събра овациите

...
Фризьорка от град Ла Коруня в Северозападна Испания събра овациите
Коментари Харесай

Бездомен мъж попадна в подходящите ръце и се преобрази тотално

Фризьорка от град Ла Коруня в Северозападна Испания събра овациите на потребителите в обществените мрежи поради благородната си постъпка да промени външния тип на мъж, който живее на улицата.

Елиане Мартинс до Прадо вижда бездомникът да седи на една скамейка наоколо до фризьорския ѝ салон и, без да се поколебае, го кани в салона, където безусловно го преобразява до неразбираемост.

Отначало не му задавах въпроси, оставих го да си допие кафето на мира. После го попитах дали би желал да го подстрижа малко, изясни в изявление за Телесинко фризьорката.

След като го подлага на цялостна разкрасителна " интервенция ", дамата не стопира дотук, а му купува нови облекла и обувки. Крайният резултат е впечатляващ, тъй като от клошарския облик на мъжа не е останал и спомен.

Жената споделя, че всеки пък, когато мине около фризьорския ѝ салон, се отбива, с цел да ѝ благодари още веднъж и още веднъж. Самата тя се надява с тази история да окуражи и други хора да правят положително и да демонстрират състрадание.

За край Елиане Мартинс до Прадо признава, че това не е първият случай, в който трансформира външния тип на скитник, само че е първият път, в който го прави обществено, посредством обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР