Френският защитник Рафаел Варан и английският национал Мейсън Маунт се

...
Френският защитник Рафаел Варан и английският национал Мейсън Маунт се
Коментари Харесай

Варан и Маунт подновиха тренировки с Манчестър Юнайтед, но не е ясно дали ще играят срещу Байерн

Френският бранител Рафаел Варан и британският национал Мейсън Маунт се включиха пълноценно в тренировката на Манчестър Юнайтед ден преди първия дуел на отбора от груповата фаза на Шампионската лига против Байерн Мюнхен, оповестиха от клуба.

От известието на " алените дяволи " обаче не излиза наяве дали Варан и Маунт ще бъдат разполагаем на мениджъра Ерик загар Хаг в сряда вечер на " Алианц Арена ".

Рафаел Варан стартира сезона мощно, като вкара победния гол против Уулвърхямптън на старта, само че по-късно се контузи в дуела против Нотингам Форест (3:2) и бе заменен на почивката.

В същото време Мейсън Маунт несъмнено не убеди с първите си изяви като футболист на Манчестър Юнайтед след идването си от Челси през това лято, макар че стартира от първата минута в дуелите против Уулвс и Тотнъм.

Със сигурност утрешния мач против Байерн Мюнхен ще пропусне Софиан Амрабат, който се приготвя по самостоятелна стратегия и към момента чака своя дебют за британския отбор, откакто се завърна в лека травма след последния лагер с националния тим на Мароко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР