Френският вицешампион Пари Сен Жермен е отхвърлил оферта в размер

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен е отхвърлил оферта в размер
Коментари Харесай

Капитанът на ПСЖ подписва нов договор

Френският вицешампион Пари Сен Жермен е отхвърлил оферта в размер на 72 милиона паунда от отбора на Челси за бранителя Маркиньос през лятото. Сега бразилският национал е подготвен да подпише нов контракт с френския гранд.

„ L'Equipe “ оповестява, че мениджърът Томас Тухел „ се е уморил в опитите си да притегли Маркиньос “, откакто офертата е била отхвърлена. Германецът работи дружно с бранителя по време на взаимния им престой на „ Парк де Пренс “.

Наскоро пък уважаваният публицист Фабрицио Романо написа в „ Twitter “, че 27-годишният Маркиньос ще остане в ПСЖ. Двете страни към този момент водят договаряния за нов контракт, който ще задържи бразилеца до юни 2026 или 2027 година. Той ще включва и разнообразни бонуси за Шампионска лига и Лига 1, с което парижани ще желаят изкушат Маркиньос да преподпише.

Така Челси ще продължи с търсенето си на нови бранители, откакто четиримата от сегашния им състав имат контракти единствено до края на сезона и към момента не е ясно какъв брой от тях ще останат на „ Стамфорд Бридж “.

Антонио Рюдигер наподобява е решен да напусне лондончани като свободен сътрудник, като Реал Мадрид и Пари Сен Жермен са главните любимци за подписа му. Тиаго Силва пък води договаряния за вероятно завръщане в родния си клуб Флуминензе.

Капитанът Сесар Аспиликуета наподобява може да се причисли към Барселона. Единственият, който наподобява, че може да остане в западен Лондон, е Андреас Кристенсен.

По-рано стана ясно, че.

Chelsea's hopes for signing Marquinhos over
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР