Френският шампион Пари Сен Жермен може да се насочи към

...
Френският шампион Пари Сен Жермен може да се насочи към
Коментари Харесай

ПСЖ се озърта за Гуардиола, ако напусне Манчестър Сити

Френският първенец Пари Сен Жермен може да се насочи към Хосеп Гуардиола, в случай че испанският треньор напусне Манчестър Сити. Както е известно, отборът от „ Етихад “ е упрекнат в 115 нарушавания на финансовите правила от Висшата лига. Това докара до известна неустановеност към бъдещето на мениджъра им, който преди този момент твърдеше, че ще напусне клуба, в случай че почувства, че е измамен от управлението на „ жителите “.

Сега френският гранд ПСЖ е в очакване, в случай че Гуардиола в действителност напусне британския първенец, написа Fichajes. Твърди се, че актуалният ментор на парижани - Кристоф Галтие е под напън, откакто шефовете на ПСЖ обмислят треньорска рокада, в случай че неприятното показване на тима продължи.

Въпреки че има преднина от осем точки на върха в Лига 1, ПСЖ завоюва единствено три от последните си шест мача в шампионата, а също по този начин беше изхвърлен от Купата на Франция от Олимпик Марсилия през седмицата. Тъй като звездата на отбора - Лионел Меси, е в своята втора година на „ Парк де Пренс “, се счита, че шефовете на столичани имат вяра, че най-сетне е пристигнал моментът да завоюват Шампионската лига.

Но сегашната им форма се счита за тревожна, а Гуардиола, който беше свързван с работата в ПСЖ и в предишното, е съществена цел на шефовете, в случай че напусне Сити и Галтие бъде уволнен.

Парижани се изправят против Байерн Мюнхен в осминафиналите на Шампионската лига иданата седмица. Въпреки големите вложения през последните години, френският гранд към момента не е спечелил по този начин стремежи трофей.

PSG to make move for Pep Guardiola to become new boss if he quits Man City
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР