Френският прокурор за борба с тероризма Франсоа Моленс съобщи, че

...
Френският прокурор за борба с тероризма Франсоа Моленс съобщи, че
Коментари Харесай

Във Франция скоро ще бъдат освободени от затвора 40 осъдени за тероризъм

Френският прокурор за битка с тероризма Франсоа Моленс заяви, че към 40 наказани за тероризъм ще бъдат освободени от френски затвори тази година и при започване на идната, съобщи " Асошиейтед прес ", представена от Българска телеграфна агенция. По думите му връщането в обществото на тези от тях, които не са се разкаяли, ще бъде огромен риск.

Моленс сподели по телевизия " Бе Еф Ем ", че над Франция към момента е надвиснала забележителна опасност от домораслите поддръжници на джихадистката формация Ислямска страна.

По оценки на прокуратурата за битка с тероризма сред 600 и 700 френски екстремисти остават в региони в Ирак и Сирия под контрола на Ислямска страна, макар че мнозина от тях може би са убити. Според френските управляващи някои от уредниците на терористичните набези в Париж през ноември 2017 година евентуално са измежду убитите в Близкия изток.

Моленс сподели, че следствието на нападенията в концертната зала Батаклан, в парижки кафенета и на националния стадион, в които бяха избити 130 души, ще завърши следващата година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР