Френският президент Еманюел Макрон пристигна в град Конфлан-Сент-Онорин, където вчера

...
Френският президент Еманюел Макрон пристигна в град Конфлан-Сент-Онорин, където вчера
Коментари Харесай

Мъжът, прерязал гърлото на учител, може да е 18-годишен

Френският президент Еманюел Макрон дойде в град Конфлан-Сент-Онорин, където през вчерашния ден вечерта бе осъществено смъртоносно нахлуване против по история. Той незабавно се насочи към учебното заведение, където е преподавала жертвата.  Учителят бе атакуван към 17:00 ч. локално време край учебното заведение, в което преподавал. Нападателят му прерязал гърлото с кухненски нож. Той се опитал да заплаши пристигналите служители на реда, само че бе убит.
Противоречива информация за нападателя постъпва от полицията и следователите, написа БГНЕС. Ако по-рано се съобщаваше,че обвиненият е 48-годишен етнически алжирец, в този момент се приказва за чужденец на 18 година от чеченски генезис. Засега не е известно попадал ли е той в полезрението на правоохранителните служби. По информация от полицията, килърът бил въоръжен с нож, само че до натрупа бе открит револвер. По тялото му не е имало взривни субстанции. Разследването се прави от антитерористичната прокуратура на Франция.
 Обещават рекордна премия за неразкрито ликвидиране Обещават рекордна премия за неразкрито ликвидиране
Властите в Австралия оповестиха премия от 1 милион австралийски $ (700 000 щатски долара) за информация, която би помогнала за разре...
Пипомняме, че четирима души, в това число малолетен, са арестувани поради терористичното нахлуване във Франция против учителя по история. Арестуваните са родственици на терориста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР