Френският крайнодесен лидер Марин Льо Пен обяви намерението си да

...
Френският крайнодесен лидер Марин Льо Пен обяви намерението си да
Коментари Харесай

Марин Льо Пен ще опита отново да стане президент на Франция

Френският крайнодесен водач Марин Льо Пен разгласи желанието си да се кандидатира на президентските избори във Франция през 2022 година, съобщи БНР.
Льо Пен уточни, че предлага " огромната опция, която ще направи по този начин, че страната още веднъж да си стъпи на краката ", и която ще сътвори " национално единение ", прецизира БГНЕС.
" Решението ми беше прегледано и към този момент е направено. Моята цел е да основа национално единение. Това е един популярен френски проект, един огромен план, който цели да сплоти всички французи, без значение от кое място са. Това е един напълно друг план, който ще помогне на страната ни да си стъпи краката. Както сами разбирате, съществена причина за решението ми да се включа в конкуренцията е мощното ми предпочитание да печеля ", сподели Льо Пен.
Льо Пен означи, че кандидатурата ѝ би трябвало да бъде утвърдена от конгреса на партията ѝ " Национален общ брой " през 2021 година.
На изборите през 2017 година тя стигна до балотаж, на който загуби от Еманюел Макрон. Традиционно, на първи тур крайнодесните водачи във Франция демонстрират мощни резултати, само че на втори следва обединяване против всеки крайнодесен и печели другият претендент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР