Френският жител Еманюел Макрон в отговор на въпроса ще предостави

...
Френският жител Еманюел Макрон в отговор на въпроса ще предостави
Коментари Харесай

И Макрон допуска доставянето на танкове за Украйна

Френският гражданин Еманюел Макрон в отговор на въпроса ще даде ли Париж на Киев танковете „ Леклерк ”, сподели, че „ нищо не е изключено “.

„ Що се отнася до танковете „ Леклерк ”, нищо не е изключено “, сподели френският водач на конференция с немския канцлер Олаф Шолц. В същото време Макрон акцентира, че " доставките не би трябвало да водят до ескалация ". Според него е належащо също „ да се вземе поради равнището на подготовка на украинските военни “. Освен това френският президент акцентира, че доставките не би трябвало да навредят на отбранителната дарба на Франция.

Франция ще помогне на Украйна за възобновяване на страната след края на военните дейности, даде обещание още Макрон „ Що се отнася до възобновяване (на Украйна), ние ще помогнем за това. Ще помогнем на Украйна във всички области. Ангажираме се с това “, увери той.

Макрон и Шол организираха среща в Париж във връзка 60-годишнината от помиряването на непримиримите в миналото европейски врагове и началото на мирното съдействие посред им. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР