Френският астролог Мишел дьо Нострдам, по-известен като Нострадамус, изглежда е

...
Френският астролог Мишел дьо Нострдам, по-известен като Нострадамус, изглежда е
Коментари Харесай

Нострадамус предрекъл непоносимо жежката вълна в Европа?

Френският астролог Мишел дьо Нострдам, по-известен като Нострадамус, наподобява е предсказал парещата горещина, която сега визира огромна част от Европа.

Известната книга на Нострадамус „ Пророчествата “, оповестена преди към 500 години, съдържа редица сбъднати предсказания, в това число Френската гражданска война, идването на власт на Адолф Хитлер и хвърлянето на атомни бомби над Япония.

В друго преосмисляне на работата му от 2005 година даже се допуска, че той е предсказал гибелта на кралицата през 2022 година (в резултат на това книгата доближи първото място в листата с бестселъри на The Sunday Times).

Сега едно от предсказанията на Нострадамус за 2023 година наподобява се е сбъднало, като съдържа някои плашещо точни детайлности за горещините в Европа, написа Daily Star.

" Като слънцето, главата ще търси блестящото море: Живата риба в Черно море ще бъде цялата сварена. Когато Родос и Генуа са полугладни, локалните хора ще работят, с цел да ги избият ", написа той, намеквайки за знойното време и повишаващите се температури на морето.

Гръцкият остров Родос беше измежду най-засегнатите места от знойната горещина, като температурите доближиха 40°C. В резултат на горските пожари английско семейство реши да се откаже от почивка за £2500 и да се върне от планувана отмора още тази седмица.

" Беше задушаващо. Работела съм в Тексас и на други места по света, само че тук беше просто задушаващо. Кара те да губиш схващане и да ти се вие ​​свят. Може да те накара да се почувстваш зле, а ние загубихме апетита си - не можехме да ядем доста. В бъдеще, в случай че отида някъде в Южна Европа, ще отида през май и ще заобикалям юли и август. Особено с децата, несъмнено ще трансформира проектите си за бъдещето и ще заобикалям места като това по това време на годината ", споделя Сали Урвин, пристигнала на Родос със синовете си младежи.

Генуа получи жълто предизвестие за гореща вълна, макар че градът в Северна Италия надалеч не е най-засегнатият от нея. В други елементи на страната температурите доближиха 40 градуса. Отбелязани са многочислени случаи на гибел от топлота.

Настоящият връх за Европа е 48,8C (Сардиния през 2021 г.). Метеоролозите предизвестяват, че скоро тази цифра може да бъде надвишена.

Превод:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР