Френски и британски филми очакват любителите на седмото изкуство в

...
Френски и британски филми очакват любителите на седмото изкуство в
Коментари Харесай

Киномания в Пловдив продължава с „Млади завинаги“ с Луи Гаре...

Френски и английски филми чакат феновете на седмото изкуство в идващите два дни на „ Киномания “ в Пловдив. Тази вечер, 24 ноември от 18:30 часа, следва сантименталната и носталгична история „ Млади вечно “, част от формалната стратегия на фестивала в Кан. Филмът е режисиран от Валерия Бруни Тедески, по-известна със своите актьорски превъплащения, само че и превъзходен режисьор. 



Тук тя черпи ентусиазъм от личната си биография – фамилна или професионална. Тедески пресъздава годините си на обучение в фамозната школа на Патрис Шеро, която е епицентър на френския сценичен живот в средата на 80-те години. Филмът е вълнуващ портрет на изживяната в театъра и изпълнена със пристрастеност младост. Той демонстрира театралното изкуство като метод на изложение на съзряващите страсти и пресъздава онази рискована ера, в която опиатите и СПИН са непрекъснати закани. Във кино лентата ще забележим обичания артист и някогашен житейски сътрудник на Валерия Бруни Тедески – Луи Гарел, както и младите Надя Терешкевич и Софиан Бенасер.

На 25 ноември, петък от 18:30 часа, е едно от чаканите заглавия на фестивала – „ Опрощение “. Британският обществено сериозен филм споделя за богаташко семейство на странствуване в Мароко. Двойката на ръба на развода блъскат с колата си и убиват млад мароканец, продаващ фосили край пътя. Те прибират тялото му в багажника и идват на празненството в имение, благосъстоятелност на известна гей двойка. Те скриват натрупа в мазето на вилата и се отдават на вакханалията от танци, опиати и разврат. На идната заран на Дейвид му се постанова да се изправи пред бащата на момчето и да посрещне ориста си. За останалите празненството продължава…

Във кино лентата на Джон Майкъл Макдона ще забележим звезден каст с присъединяване на Рейф Файнс, Джесика Частейн и други

Фестивалът продължава до 4 декември. Билетите са в продажба на касата на LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа, а в почивните дни – след 10:30. Цената е 9 лв., а за учащи и пенсионери – 7 лв.. Предлага се и карта за 6 прожекции на цена от 42 лв.. Цялата стратегия и опция за резервации и онлайн продажба може да се видят на уеб страницата kinolucky.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР