Френската полиция разследва мистериозно откритие на над половин милион евро

...
Френската полиция разследва мистериозно откритие на над половин милион евро
Коментари Харесай

Половин милион евро открити в мазе на обявен за продажба апартамент

Френската полиция проверява мистериозно изобретение на над половин милион евро в брой, открити в куфар в заключена изба под парижки апартамент, съобщи БГНЕС.

Апартаментът се продава от жена, която неотдавна го е наследила от майка си.

"Не сме завършили с преброяването. Но има сред 500 000 и 600 000 евро в банкноти от по 50, 100 и 500 евро, заяви източник, непосредствен до престъпното следствие.

Собственикът, жена на 50-годишна възраст, е наследила жилището в влиятелно парижко предградие от майка си тази година, оповестява вестник „ Паризиен “. Тя се обърнала към сътрудник по недвижими парцели за оценка на парцела. Когато сътрудникът дошъл, с цел да огледа избата, те я намерили заключена. След като не съумяла да намери индивида, който е завладял избата, собственичката на жилището извикала ключар.

Много жилища в Париж имат мазета, намиращи се под постройката, които постоянно компенсират тесните жилищни пространства в гъсто популации град.

Когато сътрудникът по недвижими парцели се върнал да огледа пространството, те се натъкнали на куфара, цялостен с пари. Те се свързали с полицията и почнало следствие от прокурори от Париж, които предали случая на експерти по финансови закононарушения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР