Френската марка DS Automobiles ще стане първият производител на изцяло

...
Френската марка DS Automobiles ще стане първият производител на изцяло
Коментари Харесай

Още една марка става изцяло електрическа през 2024 година

Френската марка DS Automobiles ще стане първият производител на напълно електрически коли от концерна Stellantis. От 2024 компанията ще продава само модели на ток, като смяната ще започва с електрическа версия на кросоувър DS 4, оповестиха от концерна.

Подробности за решението не се разкриват, само че въпреки всичко беше конкретизирано, че „ с премиерата на електрическия DS 4 ще започва първия 100% електрически план на Stellantis, съществена роля в който ще играе новата платформа за коли със междинни размери STLA Medium ".
 Ferrari не вижда проблем в възбраната на общоприети мотори в Европейски Съюз Ferrari не вижда проблем в възбраната на общоприети мотори в Европейски Съюз
Италианският производител на суперколи Ferrari е подготвен с проектите си за прекосяване към електрическо задвижване, като първата кола на...

Вече е известно, че моделите на тази платформа ще бъдат с дължина сред 4200 и 5000 мм. Те ще бъдат оборудвани с акумулатори к потенциал 87-104 кВт/ч, които ще обезпечават пробег с едно зареждане до 700 км.



„ Автомобилната промишленост претърпява смяна, чиято ширина и скорост са невиждани. DS Automobiles очакваше сходно нещо и електрификацията е сложена в центъра на нашата тактика ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Беатрис Фуше.

Тя добави, че в DS са решили да форсират създаването на електрически автомобили, с цел да основат ново потомство коли на ток със забележителни качество на направа и продуктивност. Според Фуше, проектът за прекосяване към електрически транспортно средства към момента се създава, като ще бъде подготвен през 2024 година.

Още от АВТО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР