Френска специалистка, работила за Пако Рабан, ще участва в разработването

...
Френска специалистка, работила за Пако Рабан, ще участва в разработването
Коментари Харесай

Създават специален парфюм с аромата на „Капана”

Френска специалистка, работила за Пако Рабан, ще взе участие в създаването на специфичен парфюм, носещ аромата на кв. „ Капана”. Това е един от утвърдените за финансиране планове в четвъртата фаза за развиването на квартала на креативните промишлености, която е с фокус върху френската просвета.

Идеята за основаването на Eau de Kapana е на компания с магазин за парфюми в квартала, а средствата, които фондация „ Пловдив 2019” отпуска за начинанието, са 2600 лева На въпрос не значи ли това да се финансира един частен комерсиален план артистичният шеф на фондация „ Пловдив 2019” Светлана Куюмджиева отговори, че ще се договаря с магазина за извънредните права върху парфюма, с цел да може той да се употребява за промотиране на Европейската столица на културата.

„ Не можем да го третираме като комресиален план на този стадий, тъй като още не знаем до каква степен ще бъде успеше и търсен”, добави Куюмджиева.

Ако създаването на новия мирис със съдействието на французойката Мелани се окаже сполучлива, „ Капана” ще бъде единственият квартал в света със собствен характерен парфюм.
тагове Капана парфюм
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР