Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент

...
Френд зоната може би няма съвсем точен и адекватен еквивалент
Коментари Харесай

Тези зодии искат просто да бъдат обичани, а не могат да излязат от френд зоната!

Френд зоната може би няма напълно прецизен и съответен еквивалент в българския език. Терминът се появява през 90-те години с помощта на обичания сериал на всички, Приятели. В него Рейчъл дълго време се отнасяше към Рос като към другар, макар че той имаше усеща към нея. Въпреки това обаче най-после той съумя да излезе от така наречен френд зона и да се съберат.

Не всеки обаче има шанса на Рос. Има някои зодии, за които да попадат в тази зона, си е запазена марка. Кои са те?

Риби

Представителите на зодията най-често попадат в тази зона. Проблемът е, че те хем бързо се сприятеляват с някого, хем развиват усеща към него. Човекът насреща обаче рядко би откликнал на такива усеща в толкоз ранен интервал и приятелите ни Риби нерядко остават с разрушено сърце.

Виж още: Жените от тези 3 зодии са същински съдбовни и притеглят мъжете като магнит!

Везни

Ако имате към себе си някой с тази зодия, знаете - те желаят да са другари с всеки. И в действителност това постоянно им се получава. Не по този начин обаче стоят нещата, когато закопнеят за сантиментален сътрудник. Тогава те са извънредно претенциозни и постоянно си намират някой несъответствуващ, който или е във връзка, или не в стадий от живота си, в който да желае връзка.

Рак

Представителите на зодията са от тези видове хора, които в случай че видях някого, по който са си падали в гимназията, отново биха развили усеща към тях. Нещо повече - те биха си показали по какъв начин се сгодяват, женят, само че това би трябвало да спре. Иначе още веднъж биха се разочаровали.

Дева

Когато искаш някой да бъде твой сътрудник, би трябвало да имаш значително увереност и самочувствие. Но Девите обичат да премислят всичко още веднъж и още веднъж, като в края на краищата се отхвърлят на последната права.

Виж още: По един въпрос може да докара всяка от зодиите до полуда! Кой е твоят?

Водолей

Водолеите обаче си го вършат сложното сами. Те просто не знаят какво да вършат, когато са към някого, който харесват. Те копнеят да са с него, само че не знаят какво да вършат. Надяват се другия човек да разбере желаното от тях, само че това се случва прекомерно, прекомерно рядко.

Източник thumbnail: Deagreez/nevarpp/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР