Фрайбург се наложи над Нант 4:0 като гост в мач

...
Фрайбург се наложи над Нант 4:0 като гост в мач
Коментари Харесай

Фрайбург смачка Нант с четири гола и се класира напред в Лига Европа

Фрайбург се наложи над Нант 4:0 като посетител в мач от четвъртия кръг в груповата фаза в Лига Европа. По този метод „ орлите “ се класират непосредствено за етапа на елиминациите във втория най-престижен европейски шампионат.

Германският отбор заема първата позиция в група „ G “ с актив от 12 точки. Фрайбург ще бъде за пръв път в историята си в елиминационната фаза на европейски клубен шампионат. Нант остава трети в групата с 3 извоювани точки.

Мачът стартира с напън на гостите от Фрейбург. След рикошет топката попадна в краката на Лукас Кублер, който не се поколеба и стреля от границата на наказателното поле, с цел да открие резултата в 26-ата минута.

Футболистите на Нант имаха рекламация за дузпа в 34-ата минута, само че след инспекция с VAR, решението на рефера бе доказано и играта продължи.

Ву-Юн Йон подаде за Мишел Грегорич в наказателното поле в 71-ата минута. Австрийският нападател овладя и стреля, с цел да удвои задатъка на Фрайбург.

В опита си да почисти топката Жан-Шарл Кастелето си означи автогол и по този начин немския отбор поведе с 3:0.

Крайният резултат бе завършен от Ву-Юн Йон в 87-ата минута, когато след рикошет овладя топката и означи, с цел да оформи разгромната победа над Нант.

В другият мач от група „ G “ Карабах и Олимпиакос не съумяха да си отбележат гол и приключиха при резултат 0:0.

Пълното класиране в група „ G “ на Лига Европа:
Фрайбург 12т. Карабах 7т. Нант 3т. Олимпиакос 1т.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР