Французинът Луик не разбира директивата за командировани работници. (...) Той

...
Французинът Луик не разбира директивата за командировани работници. (...) Той
Коментари Харесай

Льо Пен агитира срещу "шофьорите-каторжници" от Източна Европа

Французинът Луик не схваща директивата за командировани служащи. (...) Той е изплашен от конкуренцията на каторжници, пристигнали от Източна Европа ". С тези думи водачът на френските националисти Марин льо Пен сподели при започване на снощния ефирен спор фотография на " 40-годишния Луик, водач на ТИР, който е доста смутен, тъй като предприятието му не знае какво ще му е бъдещето. "

Участниците бяха помолени да донесат в студиото по един предмет, който символизира Европа за тях. Льо Пен избра фотографията на Луик, който бил споделил, че по паркингите за ТИР-ове се чувала 95% задгранична тирада, описа Влади Николов, помощник на " Дневник " във Франция.

Марин льо Пен беше при започване на месеца в България дружно с други европейски националисти, опитващи се да основат усещане, че са единна мощ, която ще завоюва задоволително огромен дял от местата на евродепутати, с цел да промени посоката за развиване на Европейския съюз. Тя персонално поддържа Веселин Марешки и неговото политическо придвижване " Воля ".

Льо Пен два пъти идва в България поради Марешки и приказва пред деятелите му, че би трябвало да се борят за Европа, " която не заличава нациите ", а той повтори, че " не може да има мощен Европейски съюз, без мощни нации; желаеме политики близо до проблемите на хората, а не измислени празни наставления, които единствено оправдават високите заплати на брюкселските служители ".

Пред френските си гласоподаватели водачът на " Национален общ брой " изпраща послания, които Марешки надали би могъл да повтори пред притежателите на български транспортни компании и техни чиновници. Фактически той води вътрешна борба против водещата роля на Вътрешна македонска революционна организация в лагера на " патриотите ", като влага значитени средства в акцията и приказва пред най-малко две събирания на националисти - в Прага и тази неделя в Милано.

Според последното изследване на " Алфа рисърч " от тази седмица " Воля " има късмет да събере съвсем 5% от гласовете в евровота на 26 май. Прагът за избиране на народен представител в Европейския парламент е 5.88%.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (429)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР