Франция призова всички страни от Европейския съюз да започнат отново

...
Франция призова всички страни от Европейския съюз да започнат отново
Коментари Харесай

Франция с голям призив! Иска тестове за идващите от Китай в целия ЕС


Франция прикани всички страни от Европейския съюз да стартират още веднъж тестването на идващи от Китай пасажери. Според страната в Китай зараза още веднъж е обхванала азиатската страна. 

До момента единствените страни от Европейски Съюз, които изискват проби са Франция, Италия и Испания - плюс Обединеното кралство. Преди коледните празници Европейски Съюз не съумя да реализира обща позиция на изключителна среща в Брюксел. Предстои тази седмица да се проведат още диалози по тематиката. 
-->
От през днешния ден Франция изисква пасажерите от Китай да дават негативен тест за COVID-19, напрамен не помалко от 48 часа преди заминаването, а в страната идващите се тестват на инцидентен принцип. 

Три години след първите случаи на ковид в Ухан, Китай постави завършек на своята строга политика за нулев коронавирус. Това се случи на 7 декември след протестив страната. След премахването на рестриктивните мерки обаче, съгласно информация на международните медии, лечебни заведения в сраната са били натоварени от вълна от пациенти, множеството възрастни или с съпътстващи болести. 

Снимка: euronews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР