Франция обяви втора група номинации за министри в четвъртък, като

...
Франция обяви втора група номинации за министри в четвъртък, като
Коментари Харесай

Макрон заменя изпадналия в затруднение министър на образованието Оудеа-Кастера с бивш министър на правосъдието Белубе

Франция разгласи втора група номинации за министри в четвъртък, като Амели Оудеа-Кастера се отдръпна като министър на образованието и беше сменена от някогашния министър на правораздаването Никол Белубе.

Оудеа-Кастера, някогашна фамозна тенисистка, резервира ролята си на министър на спорта и олимпийските игри, заяви френското президентство.

Белубе беше министър на правораздаването от юни 2017 година до юли 2020 година, когато беше сменена от Ерик Dupond-Moretti.

Oudea-Castera беше подложена на рецензии след номинацията си през януари за голямо министерство, съчетаващо обучение, спорт и олимпиада, поради метода, по който се оправи със следния спор по отношение на това, че децата й са обучавани в частно учебно заведение.

Първоначално тя сподели, че е взела децата си от държавните учебни заведения, с цел да ги настани в частна католическа институция, тъй като държавното учебно заведение прекомерно постоянно не е успявало да замести изчезналите учители. Тя беше принудена да се извини, когато учителят в учебното заведение по това време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР