Франция каза, че срещу руския опозиционер Алексей Навални е било

...
Франция каза, че срещу руския опозиционер Алексей Навални е било
Коментари Харесай

Срещу Алексей Навални е било извършено престъпление, смята Франция

Франция сподели, че против съветския опозиционер Алексей Навални е било осъществено закононарушение и изиска от съветските управляващи бързо и транспарантно следствие, съобщи Франс прес.

 Кремъл не вижда мотив за следствие на случилото се с Навални Виж още

" Франция показва дълбоката си паника от този незаконен акт, осъществен против водеща фигура в съветския политически живот ", съобщи в официално съобщение Министерството на външните работи.

Според Париж " виновните за това действие би трябвало да бъдат разпознати и дадени на съд ".

Малко по-рано Кремъл назова " прибързани " заключенията на немските лекари, съгласно които Навални е бил токсичен.

Опозиционерът към момента е в изкуствена кома и в тежко положение в берлинската болница " Шарите ", макар че животът му не е в заплаха.

Кремъл съобщи през днешния ден, че към този момент не вижда мотив за следствие на събитията към случилото се с опозиционния политик Алексей Навални, и че първичната диагноза на немската болница за отравяне към момента не е изрично доказана, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Германският канцлер Ангела Меркел през вчерашния ден прикани Русия да проверява хипотетичното отравяне на Навални и да притегли към отговорност причинителите, откакто немски лекари откриха признаци на отровно вещество в организма му.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред публицисти, че немската болница не е открила по безапелационен метод веществото, предизвикало положението на Навални. Говорителят добави, че не е ясно за какво немските лекари " бързат " да използват думата " отравяне ".

Вчера немската болница " Шарите ", където е признат за лекуване съветският опозиционер Алексей Навални, заяви, че съгласно проучванията той е бил токсичен. В изказване на болничното заведение се споделя, че лекарският екип, който изследва Навални от приемането му в събота, са разкрили съществуване на холинестеразни инхибитори в организма му.

Холинестеразните инхибитори са необятна гама субстанции, които се намират в редица медикаменти, само че също и в пестициди и нервнопаралитични сътрудници. Лекарите в " Шарите " към момента не знаят на кое съответно вещество е бил изложен Навални.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР