Франки Мюниц става известен в сериала Малкълм. За шестте години,

...
Франки Мюниц става известен в сериала Малкълм. За шестте години,
Коментари Харесай

Жестока болест променя живота на звезда от сериала Малкълм

Франки Мюниц става прочут в сериала " Малкълм ". За шестте години, през които е сниман комедийният сериал, той се трансформира от момче в младеж и почитателите му порастват с него. През 2008 година, когато е на върха на актьорската кариера, се отдръпва от Холивуд и влага силата си в огромната си пристрастеност - надпреварите с коли. Така той става професионален водач на формула, само че без необикновен триумф и екскурзията в професионалния спорт бързо завършва. След този неуспех Мюниц се пробва да стане музикант и за малко е барабанист. Но най-интересното в живота на този 33-годишен мъж е, че през днешния ден той не помни нищо.

Мюниц има редица съществени здравословни проблеми, заради които през днешния ден няма дълготрайна памет - въобще не помни множеството събития от предишното. Мюниц претърпява 9 разтърсвания на мозъка, а през 2012 година получава първата от двете исхемични офанзиви, известни като " микро инсулти ". По-късни проучвания демонстрират, че той е претърпял минимум 15 такива инсулта. " Винаги съм бил здрав. Никога не съм пил алкохол, не съм пушил и не съм пробвал опиати. Единственото, което изпитвах, беше стрес ", споделя Мюниц.

Днес Франки не се усеща зле от ситуацията си и живее живота си допустимо най-добре поради събитията. През 2020 година той се ожени за дългогодишната си другарка Пейдж, а тя го кара да си води дневник на спомените всеки ден, с цел да може по-късно да си напомня всичко, което са преживявали дружно. Миналата година Мюниц стана татко на наследник Мауз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР