ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Анди Бешир

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Анди Бешир
Коментари Харесай

Губернаторът на Демократическата партия Анди Бешир положи клетва за втори мандат в ориентирания към републиканците Кентъки

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Анди Бешир възобнови своята клетва рано във вторник по време на гала в Капитолия на Кентъки, откривайки своя втори мандат, откакто означи безапелационна победа за преизбиране, която може да предложи пътна карта за по-широките старания на неговата партия да си пробие път в крепостите на републиканците.

46-годишният Бешир постави клетва малко след среднощ преди събиране на семейство, другари и поддръжници — щатски обред на Блуграс на всеки четири години, с цел да се обезпечи последователност отпред на държавното държавно управление.

Формалността в средата на нощта предшества през целия ден от встъпителни събития във вторник, в това число работа за поклонение, церемониал и обществена гала по полагане на клетва на стълбите на Капитолия. Бешер ще изложи тематиките за втората половина от своето губернаторство по време на встъпителната си тирада следобяд.

Губернаторът победи републиканския основен прокурор Даниел Камерън на изборите ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР