Фракцията с фенове на Левски Синя Зона Б-18 изпрати отворено

...
Фракцията с фенове на Левски Синя Зона Б-18 изпрати отворено
Коментари Харесай

Синя Зона Б-18 към футболистите на Левски: Вие ще се превърнете в идеал и пример за десетки поколения

Фракцията с почитатели на Левски " Синя Зона Б-18 " изпрати отворено писмо до представителния отбор, треньора и управлението на клуба. В него те показаха поддръжката си към тима.

Ето цялото писмо:

" ОТВОРЕНО ПИСМО

ДО

ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Представителния тим на Левски София

Г-н. Георги Тодоров (Ст.Треньор на Левски София)

Всички младежки гарнитури на Левски София

Г-н. Наско Сираков

Г-н. Константин Папазов

Г-н. Павел Колев

Уважаеми,

Знаете, че декларациите и отворените писма не са наша мощ, само че с сегашното писмо целим да изкажем гласно, ясно и изрично своето отношение по отношение на идния сезон, започващ след по-малко от 20 дни. Абсолютно единомислещо всеки от нас гласоподава с две ръце за това отворено писмо, в което желаеме да изкажем своята безрезервна поддръжка към първия тим, всички младежки гарнитури, цялото треньорско управление, ръководителите на Левски София в лицето на Г-н Наско Сираков, Г-н Константин Папазов, Г-н Павел Колев в това число и към всеки един човек в администрацията на клуба започвайки от хората, които се грижат за хигиената и стигайки до най-високите позиции, тъй като Левски не е просто футболен клуб, Левски е семейство, блян.

Дълги години Стадион " Георги Аспарухов " беше последна гара за доста тимове дебаркирали на " Герена ". През тези времена изградихме чувството, че нашата цитадела е непревземаема, само че за жалост както всяко нещо в живота и това се промени. В последните години изживяхме всички страсти, които изпитва всеки елементарен и национален човек. Радвахме се, плакахме, ядосвахме се, само че в нито един миг не се отказахме и няма да го създадем каквото и да ни коства.
 Тити, откакто получи памперси и кърпички от Георгиев: Ние сме бедните притежатели! Жалък си, а аз пазя Левски!
Тити, откакто получи памперси и кърпички от Георгиев: Ние сме бедните притежатели! Жалък си, а аз пазя Левски!

" Не се срамя и поемам отговорността за оборудването "

До представителния тим на Левски София,

Обръщаме се към всички тези играчи, които следва да облекат Синята фланелка през идния сезон. За нас вие не сте просто футболисти. За нас вие сте герои, които макар несигурността сте тук. Въпреки меркантилността на заобикалящия ни свят вие вършиме взаимни отстъпки. И без значение от развиването на сезона, всеки един от вас ще остане в сърцата ни. Вие ще се превърнете в блян и образец за десетки последващи генерации, а имате и шанса да започнете нова страница със златни букви в историята на Левски. Всичко е във вашите сърца и ръце. Вие имате неповторимата опция да накарате Левски да полети, а в лицето на Синя Зона Б18 имате правилен другар, който постоянно ще бъде до вас.

До Г-н Тодоров,

Предстоящият сезон е като една наша сбъдната фантазия. Съжаляваме единствено, че ни лиши толкоз доста години да узреем, толкоз изпуснати финали и разочорования, с цел да погледнем към нашите юноши. Г-н Тодоров във ваше лице виждаме най-подходящия човек, който дълги години е близо до всички гарнитури и е осведомен с ситуацията и качествата на младите ни гении. Разчитаме на вашата мъдрост и качества да покажете на света най-хубавите сини гении. Момчета, които да понесат Левски на крилете си и дружно с тях всички ние да понесем клуба към края на тунела, където е светлината и където са корените ни.

Обръщаме се и към всички юноши на Левски,

Момчета някои от вас упражняват с години на " Герена ", само че по този начин и не успяваха да стигнат до първия тим. Днес обаче Левски се връща към корените си, обръща се към своите юноши и търси тяхната поддръжка. Ние сме наясно, че доста гении си потеглиха афектирани. Видяхме доста кадърни момчета, които напускаха с болежка школите си. Разбираме ги, само че нямаме желание да съдим, а и нямаме време. Трябва да загърбим предишното, да вдигнем високо глави, да смръщим взор, да се обединим и просто да влизаме от борба в борба, а без вас това би било невероятно. Гледаме постоянно мачове на " дребните " и там виждаме доста сини лъвове, момчета с темперамент и качества. Да! Това сте вие, Левскари и в този момент е вашето време.
 Левски уреди Орлин Старокин
Левски си върна повсеместен футболист

Орлин Старокин се завръща на " Герена "

До Г-н Наско Сираков, Г-н Константин Папазов, Г-н Павел Колев и администрацията на ПФК Левски.

Левски София постоянно е бил институция не толкоз поради спортните му триумфи, а поради обществения феномен и обединителната му мощ. Примери за това, че Левски е " Отбора на народа ", за любовта на обикновенните хора към него има доста. Няма по какъв начин да пропуснем построяването на нашата Крепост - Стадион " Георги Аспарухов ", издигнат напълно от дарения и доброволчески труд на стотици Левскари. Разбирате ли, че основите, по които стъпваме всеки ден са основи положени от предците ни с безрезервна обич и честност на милиони хора и десетки генерации. Основи, които ние сме длъжни да съхраним поради децата, поради нас и поради паметта на милиони наши предшественици.

Осъзнавайки тежките времена през, които преминахме и тези които предстоят изричаме своята поддръжка към всеки един чиновник на Левски София, започвайки от хигиенистите и стигайки до най-високите позиции в клуба. Разчитаме на вас да бъдете обединителната мощ, да съберете всички хора, които милеят за клуба и дружно " да го накараме да полети ".

Като умозаключение можем да прибавим,

че в навечерието на новия сезон, ние сме длъжни да бъдем още по-обединени от всеки път, всички фен-клубове, всички играчи, чиновници в клуба. Всички Левскари, на всички места по света. Длъжни сме да бъдем още по-силни, тъй като ни следва един от най-важните сезони в 106 годишната ни история. Сезон, в който ще изпитаме доста страсти. Сезон, в който ние сме длъжни да създадем всичко допустимо, с цел да спасим нашия Левски, Левски от София - " Отбора на народа ".
 Тити за абонаментните карти на Левски: Кампанията върви пагубно едва!
Тити за абонаментните карти на Левски: Кампанията върви пагубно едва!

Разочарован е

Сега гледаме напред, обнадеждени, с висока вдигната глава и пламък в очите очаквайки с неспокойствие да забележим момчетата, които ще създадат първите си стъпките на Герена. Припомняме си далечната 85 година, един от най-силните сформира на Левски, построен главно с юноши на школата. Колкото до нас, сините шалове са на вратовете ни всеки ден, носим ги с чест и чакаме първия съдийски сигнал с цел да ги развеем гордо.

" Нищо не ви стопира в действителност. Нищо не ви пречи в действителност.

Защото личната ви воля е постоянно във ваши ръце. "

Епиктет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР