Фотографията ни предоставя уникалната възможност да запечатим завинаги любим момент

...
Фотографията ни предоставя уникалната възможност да запечатим завинаги любим момент
Коментари Харесай

6 тайни, с чиято помощ ще изглеждате идеално на снимка

Фотографията ни дава неповторимата опция да запечатим вечно обичан миг и да го споделим с всеки, написа Adme.ru.

Когато застане пред обектива, всеки човек желае да наподобява добре и да бъде уловен по най-хубавия вероятен метод. Понякога назоваваме това " фотогеничност ", само че зад идеалната поза се крият и доста умения. Сега фотографката Джоди Бол ни разкрива 6 секрети, с които да открием главните правила за театралничене и да отстраняваме най-честите неточности.

Заемете непринудена поза

S-образната поза наподобява по-отпусната и разчупена, защото няма цялостна симетричност или " войнишка стойка ". Освен това, обърнете внимание на ръцете - фотографията ще наподобява по-добре, в случай че единствено палците са в джобовете, а останалата част се вижда.

За да изглеждате по-слаби на фотография, пробвайте се да избегнете правата линия на раменете. Това може да се реализира като разделите тялото на три четвърти. Вижте втората фотография - и двете ръце нежно почиват на бедрото, което е по-елегантно.

Когато се постанова да докоснете лицето си с ръце, избягвайте да показвате отворена длан към обектива. Вместо това, тя би трябвало гладко да покрива лицето, следвайки чертите му.

Отпуснете ръцете

Отпуснатите ръце и плещи вършат врата да наподобява по-дълъг, а човек - по-открит. Освен това, избягвайте да скривате ръцете си. На втората фотография ръката е отпусната върху лакътя, а не се крие зад него, и това наподобява доста по-добре.

Когато позирате завъртени леко на една страна, не забравяйте S-образната стойка. Ще би трябвало да издадете малко напред коляното и да свалите раменете, тъй че силуетът да наподобява по-фин, а стойката - не толкоз напрегната.

Леко наклонете глава

Снимката ще наподобява доста по-непринудена, в случай че не гледате втренчено в камерата от близко. Наклонете глава леко напред и това ще сътвори чувство, че гледате обектива от долу нагоре, което е различен метод да извършите фотографията по-добра.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР