Фотография на едно от природните богатства на България - Белоградчишките

...
Фотография на едно от природните богатства на България - Белоградчишките
Коментари Харесай

Шефът на Tesla сравни едно от природните богатства на България с фентъзи видео игра

Фотография на едно от естествените благосъстояния на България - Белоградчишките скали, стана същински шлагер в обществената мрежа Twitter, събирайки хиляди лайкове. Автор на изображението е фотографът Владислав Терзийски. На фотографията е уловена цялата хубост на крепостта " Калето " и това накара ексцентричния милиардер да я. Мъск оприличи живописния пейзаж с фентъзи видео играта Elden Ring.
 Снимка 596107
Източник:

Популярната видео игра, с която Мъск съпоставя българския пейзаж беше пусната тази година. Действието в нея се развива в различен фентъзи свят, като играчът би трябвало да премине през редица тествания, с цел да се трансформира в идващия лорд на Елден. По пътя си главният персонаж минава през сенчести пейзажи на планини, скали и подземия, както и през замъци и крепости.

Белоградчишките скали са един от неповторимите естествени явления в България. Те получиха и международно самопризнание, като се подредиха на 77-о място в състезанието от 2009 година, който трябваше да избере новите 7 естествени чудеса на света. В конкуренцията участваха 260 естествени обекта от цялата планета.

А под фотографията на Белоградчишките скали в Twitter доста консуматори пишат, че фотографията " носи чувство за атмосферата от " Игра на тронове ".
 Силно лято за българския туризъм
Силно лято за българския туризъм

Туристите похарчиха с 19% повече това лято у нас, по отношение на последнота предкризисна година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР