Фотографии на популярна китайска моделка-бодибилдър изумиха потребителите в мрежата. Юан

...
Фотографии на популярна китайска моделка-бодибилдър изумиха потребителите в мрежата. Юан
Коментари Харесай

Момиче с лице на ангел и тяло на дявол удиви със сватбените си СНИМКИ 18+

Фотографии на известна китайска моделка-бодибилдър изумиха потребителите в мрежата. Юан Херонг разгласява фотоси по долни дрехи, до момента в който опитва сватбена рокля. Мощните й мускулести крайници изумиха мнозина.

Потребителите в мрежата пишат, че Юан е живо олицетворение на персонажа Чун Ли от серията игри Street Fighter. Китайските почитатели назовават ​​моделката „ момиче с лице на ангел и тяло на демон “.



В предишното миловидно изглеждащата Юан Херонг е взела участие доста пъти в надпревари по културизъм и шоу на бодибилдърите. Сега тя се е заинтересувала от това да се изявява като моделка.



Преди години Херонг стартира да посещава курсове по йога и пилатес, само че по-късно последователно се задълбочава в упражненията във фитнес залата. Не след дълго силовите занимания се трансформират в нейно непрекъснато и обичано занятие, като фигурата й се променя фрапантно.



Преди малко повече от месец Юан заема второ място измежду дамите на извършения от асоциацията на Китай по културизъм народен шампионат.



Също по този начин, 30-годишната китайка има здравно обучение и по тази причина от време на време тя декларира, че е „ лекарка, която работи като фотомодел на ненапълно работно време “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР