Фотограф е уловил за последно усмихнатия мъж. Новината за смъртта на

...
Фотограф е уловил за последно усмихнатия мъж.
Новината за смъртта на
Коментари Харесай

Нищо не предвещавало гибелта: последната снимка на Пол Уокър

Фотограф е уловил за последно усмихнатия мъж.

Новината за гибелта на Пол Уокър бързо обиколи света и шокира почитателите му. Звездата от „ Бързи и гневни “ имаше положително сърце и също така необикновено прелъстителен външен тип, който плени доста фенове.

Актьорът стана необятно известен с помощта на филмовия франчайз, отдаден на уличните гонки. В неговата филмография обаче има още няколко забавни и доста сполучливи работи. И по този начин, той взе участие в трогателната комедия „ Осем герои “ и в екшън кино лентата „ Часове “.

Хиляди почитатели следяха кариерата му, а сътрудниците приказваха единствено позитивно за него. Ето за какво съдбовната злополука беше заплашителен удар за доста хора.

Всичко се случи през есента на 2013 година, когато актьорът се прибирал от благотворително събитие. Събитието било проведено от самия него в помощ на оживели от ураган във Филипините.

На 30 ноември 2013 година Пол, дружно със собствен другар, се качва в алено Porsche Carrera GT, а един от фотографите съумява да улови този миг. Усмихнатият артист отваря вратата на колата и като че ли нищо не предвещава проблеми.

 последната фотография на Пол Уокър

Но на път за у дома автомобилът се удря в дирек и тогава мигновено избухва пожар, който лишава живота на двама младежи.

Автомобилната злополука е била толкоз мощна, че очевидци допускат, че Уокър и Родас са починали още при удара.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР