Формират доброволни формирования за реакция при бедствия и аварии под

...
Формират доброволни формирования за реакция при бедствия и аварии под
Коментари Харесай

Капачки за бъдеще купиха нова линейка за трудно достъпни райони

Формират доброволни формирования за реакция при бедствия и повреди под шапката на дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Малко повече от година като първата българска офроуд кола за спешна помощ към този момент има и втора, с помощта на помощта от самодейността " Капачки за бъдеще ", заяви Нова тв. Основателят на акцията Лазар Радков сподели профилираната техника, с която автомобилът е оборудван.

Автомобилът е платен " втора употреба " за към 10 хиляди, а са вложени два пъти повече средства за съоръжение. Освен от капачки и алуминиеви кенчета средства идват и от дарения. Линейката ще дава отговор са София и района, първата към този момент е в Пловдив.

Радков изясни, че възнамеряват да основат " Клубове за бъдеще " - доброволни формирования за реакция при бедствия и повреди под шапката на дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". " Идеята е да разпространявам тази доброволческа активност и интензивност. Отворена е за всеки, който желае да се образова ", съобщи Радков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР