FOREO, водещият световен медицински бранд за грижа за кожата, ще

...
FOREO, водещият световен медицински бранд за грижа за кожата, ще
Коментари Харесай

FOREO с до 50% отстъпка за Черен петък на любимите на знаменитостите уреди на марката за грижа за кожата

FOREO , водещият международен медицински бранд за грижа за кожата, ще зарадва всички с. До 24 ноември марката предлага неустоими понижения за своите топ сбирки,, както и на някои от последно показаните си артикули. Голяма част от офертите на са с до 50% отстъпка, а за цялата гама козметика на марката понижението е с 25%. Това е идеалната опция за почитателите на висококачествената грижа за кожата закупят артикул на FOREO за себе си или като съвършения подарък за идните празници.

Историята на Черния петък е извънредно забавна. Този празник се организира всяка година, след емблематичния за Съединени американски щати Ден на благодарността, а марките се грижат клиентите им да получат най-хубавите оферти. В предишното Черният петък беше прочут с предлагането на 24-часови отстъпки във физическите магазини в Съединени американски щати. Сега обаче този празник на шопинга се е увеличен до месечен интервал на промоции както в магазините, по този начин и онлайн по целия свят.

„ Черният петък е ден за отстъпки, тук изненади няма. Потребителите, обаче, са се трансформирали в държанието си фрапантно, а фирмите, които мислят, че могат да привлекат клиентите по „ старите способи “, са в неточност. Сега е значимо да се предложи нова стойност, ново преимущество, което да е притегателно за клиентите. Докато предходните години Черен петък при нас във FOREO беше най-вече за отстъпки на старите сбирки, тази година взехме решение да изведем нашите най-обичани от звездите уреди на напред във времето, както и новите ни артикули като основни герои на пониженията ни за Черен петък 2023 “, сподели Владимир Чутурило, общоприет управител на FOREO за Източна Европа.

Списъкът от звездни фенове на марката все още включва: Виктория Бекъм, Парис Хилтън, Джема Чан, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Синди Крауфорд, Рита Ора и Винъс Уилямс . А измежду неустоимите предложения на марката за този Черен петък са:

(50% отстъпка)

Клинично потвърдено е, че отстранява до 99.5% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим – което я прави доста по-ефективен способ от почистването единствено с ръце. Нейните ултра-меки силиконови точки на досег нежно ексфолират мъртвите кожни кафези. T-Sonic пулсациите краткотрайно уголемяват порите, с цел да отстранен замърсяванията в дълбочина, намалявайки риска от поява на акне и оставяйки кожата свежа и сияйна. В режим масаж ниско-честотните пулсации оказват помощ да се провиснал точките на напрежение по лицето и изглаждат бръчките. Винъс Уилямс има вяра, че положителната ексфолиация е наложителна, тъй като „ съживява кожата “ и смята FOREO за идеалната алтернатива.


(50% отстъпка)

UFO™ 2 дава терапия за дълбока хидратация, която ви кара да се чувствате като на СПА вкъщи за единствено 2 минути. Устройството дава на вашата кожа незабавна и дълготрайна хидратация. Клинично потвърдено е, че UFO™ 2 усилва равнищата на влага в кожата с 126%, задържайки резултата до 6 часа, и доста понижава появяването на бръчки единствено за седем дни. Можете да употребявате UFO™ 2 в композиция с UFO-активиращи се маски или с шийт маски на FOREO, които сега са понижени с 25%. Всяка маска има своя лична терапия в приложението на FOREO, която можете да синхронизирате с устройството си. Можете също по този начин да употребявате други маски и да персонализирате настройките в приложението по отношение на потребностите на вашата кожа. е измежду почитателите на UFO™ и неговите СПА лечения, които употребява, с цел да освежи и хидратира кожата си преди да премине към идната стъпка в рутината си. Тя показва това на своето фешън дефиле на Седмицата на модата в Лондон.


(50% отстъпка)

IRIS™ 2 е неинвазивно, бързо, дейно и ултра-хигиенично устройство за околоочен масаж, въодушевено от античните техники за лимфен дренаж с потупване с пръсти, практикувани в Азия и революционизирано с патентованите от FOREO масажни T-Sonic™ пулсации от Швеция. Клинично потвърдено е, че този апарат е 3,5 пъти по-ефективен при понижаване на торбичките под очите и 70% по-ефективен за минимизиране на тъмните кръгове, като в същото време усилва сияйността на околоочния силует с 50%. Това софтуерно устройство за хубост може да откриете на козметичния рафт на Парис Хилтън и Джема Чан като значима част от техните рутини за околоочна грижа. Джема даже измисли провокативен прякор на IRIS, като го назова „ eyebrator “.


(50% отстъпка)

ISSA™ 3 е първата в света силиконова звукова четка за зъби, което я прави най-значимият прогрес в оралната грижа за последните 70 години. 100% водоустойчива и направена от медицински силиций, тази ултра-хигиенична звукова четка за зъби 4 в 1 обезпечава цялостна орална грижа и е клинично потвърдено, че отстранява 30% повече плака от елементарната ръчна четка за зъби.

За разлика от други електрически четки за зъби на пазара, ISSA™ 3 ви разрешава да употребявате естествено ръчно придвижване, до момента в който се наслаждавате на резултатите от електрическата четка за зъби. Захранвана от технологията Sonic Pulse, тя предлага 16 равнища на активност за изцяло персонализирано преживяване при миенето на зъбите.

В допълнение към тези отстъпки, до 24 ноември можете да откриете още десетки фантастични предложения за други артикули на FOREO.
BEAR™ 2, най-мощното микротоково устройство, правено в миналото, да вземем за пример, се предлага в пакет с 2 броя серума SUPERCHARGED™ Serum 2.0 с 30% отстъпка.Освен това BEAR™, BEAR™ mini и UFO™ mini 2 се оферират с 40% отстъпка. LUNA™ 4, най-новото и най-модерно потомство LUNA™, в този момент е с 35% отстъпка, до момента в който устройството за епилация PEACH™ 2 се предлага с 20% понижение. Не на последно място, без значение дали имате потребност от почистващ артикул, маска или серум, цялата гама козметика на FOREO се предлага с 25% отстъпка.

Не пропускайте тези изключителни предложения, които ще бъдат налични за стеснен интервал от време до 24 ноември на foreo.com, и си подарете от опцията да се поглезите.

За да научите още забавна информация за марката, последвайте в Instagram. В България устройствата и козметиката на FOREO се оферират също от локални сътрудници като и.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР