Ford Transit Custom е класиката сред микробусите с традиционното си

...
Ford Transit Custom е класиката сред микробусите с традиционното си
Коментари Харесай

Електрическият Ford Transit Custom вече може да се поръчва

Ford Transit Custom е класиката измежду микробусите с обичайното си предопределение за потребностите на дребни и междинни компании. С електрическия E-Transit Custom Ford Pro желае да го направи прелъстителен за своите клиенти да стартират с електромобилността и към този момент приема първите поръчки. В същото време производителят отваря и книгите за поръчки за новия E-Tourneo Custom за до девет души.

Ford предлага както персонализирани версии с друга мощ на дизеловите мотори EcoBlue, по този начин и като бензинови мотори с plug-in хибридна технология. Новият E-Transit Custom е интегриран в мрежовата екосистема „ Ford Pro “, която има за цел да понижи доста експлоатационните и експлоатационните разноски на микробуса без нездравословни излъчвания с съвременни оферти за зареждане, обслужване и програмен продукт.

Има и голям брой функционалности и цифрови решения, които улесняват ежедневната работа на лидера - спектърът варира от пакета за мобилен офис с новаторска конфигурация на кормилото, който го трансформира в практична маса за отмора и работа, до актуализации на Ford Power-up в случай че желаете да актуализирате софтуера на разнообразни модули на транспортни средства безжично „ по въздуха “, елиминирайки нуждата от отнемащи време визити в сервиз. Също по този начин е на борда асистентът за различаване на тирада „ Alexa Built-in “, ново приложение от региона на изкуствения разсъдък.

Батерията на новия E-Transit Custom има приложим потенциал от 64 кВтч и разрешава пробег до 327 километра - съвсем четири пъти повече от дистанцията, което ван в клас потребен товар 1,0 тона изминава приблизително дневно, съгласно данни от Ford Pro. Двигателите сат 100 кВт/136 к.с. или 160 кВт/218 к.с.

Новото потомство Transit Custom се основава на новоразработена архитектура на автомобила и с помощта на по-ниския товарен под има по-голям товарен потенциал и по-лесен достъп, усъвършенстван комфорт при шофиране и улеснение за потребителя. В каросерия панелен ван той предлага, според от междуосието, товарен размер сред 5,8 и 9,0 квадратни метра с потребен товар до 1330 кг.

Благодарение на опцията за товарене под пътническите седалки дължината на товарното пространство е до 3450 милиметра. Всички разновидности на модела се оферират във външни дължини L1 (5,05 m) и L2 (5,45 m). E-Transit коства от 58 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР