Ford обяви, че системата за автономно управление BlueCruise, която вече

...
Ford обяви, че системата за автономно управление BlueCruise, която вече
Коментари Харесай

Ford прави автономното си управление BlueCruise налично в повече автомобили

Ford разгласи, че системата за самостоятелно ръководство BlueCruise, която към този момент е налична в към 225 000 автомобила на компанията, ще бъде интегрирана в спомагателни 500 000 единици за моделното потомство 2024 година на предлагани в Северна Америка коли с марките Ford и Lincoln.

Интересна вест, която анонсират от Ford, е тази, че системата BlueCruise ще бъде част от общоприетото съоръжение на новите коли, като притежателите им ще имат опция да задействат услугата и функционалните й както сега на придобиването на транспортното средство, по този начин и за приложимост на годишна или даже месечна база.

Онези от клиентите, които изберат с покупката, ще получат тестови интервал в продължение на 90 дни, след което ще имат опция да задействат услугата.

" BlueCruise е технология, която би трябвало да бъде изпитана, с цел да се осъзнае, и хората са изумени от това по какъв начин BlueCruise може да помогне за намаляването на напрежението по време на шофирането и да го направи по-приятно- изключително в трафик или на дълги пътувания ", разяснява Ашли Ламбри, шеф на подразделението Commercial Acceleration на Ford Model e. " Ние имаме вяра в тази технология и в това по какъв начин тя може да помогне за трансформирането на преживяването при шофиране по автомагистрала, и желаеме да дадем опция на повече клиенти да я пробват... "

Системата BlueCruise за самостоятелно ръководство по авансово картографирани пътища в Северна Америка се предлага на цена при първичната поръчка от 2100 щатски $ за тригодишен контракт. Годишната такса е избрана на 800 $, а месечната на 75 $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР