Foodpanda, международната компания за поръчка и доставка на храна, придобива

...
Foodpanda, международната компания за поръчка и доставка на храна, придобива
Коментари Харесай

Foodpanda с нова визулна идентичност

Foodpanda, интернационалната компания за поръчка и доставка на храна, придобива нов образ в своите пазари, предлагайки на клиентите си друга образна еднаквост.

Подобреният външен тип на марката ще сътвори стойност и въздействие в бързорастящата промишленост за доставка на храни, изключително с новия си извънреден розов цвят. Пандата, емблематичен знак на марката, ще остане в челните редици, само че с по-модерна версия. Използването на опростена форма ще резервира удобството и ще усъвършенства запомнянето на логото. Освен това шрифтът е обновен, с цел да бъде по-съвременен, в сходство с новата посока на марката.

„ Ние сме доста разчувствани да изградим новия имидж на марката и да разпространим новия розов цвят на нашите пазари. Това е началото на нова епоха и ни дава опция да се откроим по улиците на градовете, които покриваме ”, съобщи Джулиан Дамс от Глобалната организация на производителите на храни.

Приложението foodpanda и уеб страницата вкарват усъвършенстван потребителски интерфейс и дизайн, както и няколко нови функционалности. Сега клиентите ще могат да получават динамични периоди за доставка, които регистрират подготовката на храната и времето за постигане на мечтаното от тях място до последната минута. В допълнение, foodpanda също по този начин вкара функционалност за следене онлайн, което ще разреши на клиентите да гледат в действително време, по какъв начин техните поръчки се насочат от обичаните заведения за хранене до прага им, безпроблемно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР