Фондовите пазари в ЕС ще последват САЩ в съкращаването на

...
Фондовите пазари в ЕС ще последват САЩ в съкращаването на
Коментари Харесай

Финансовият шеф на ЕС казва, че блокът ще последва САЩ в съкращаването на времето за сетълмент

Фондовите пазари в Европейски Съюз ще последват Съединени американски щати в съкращаването на времето за сетълмент на покупко-продажбите, сподели шефът на финансовите услуги на блока в четвъртък, като основният проблем в този момент е „ по кое време и по какъв начин се движим ”.

Майрид Макгинес, еврокомисар по финансовите услуги и стабилността, също отвори вратата за съдействие с Обединеното кралство по широкообхватния план за модернизиране на финансовите пазари.

Нейните мнения са най-силните до момента от чиновник на Европейски Съюз по отношение на проектите на блока да се причисли към възходящия международен напън за модернизиране на водопроводната мрежа зад пазарите на скъпи бумаги.

Сетълментът е развой на сравнение и законно прекачване на активи от продавачи към купувачи и нормално се организира в продължение на два дни. През май Съединени американски щати и Канада ще преминат от двудневно към еднодневно съглашение. Обединеното кралство също изследва прекосяването към еднодневен сетълмент, до момента в който Индия мина предходната година.

Въпросът не е „ дали Европа ще премине къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР